The truth is something that almost nobody wants to hear but everyone wants to know.

Äntligen hemma hos Hanna igen, dagen har minst sagt varit fartfylld. Hanna fick för sig att köpa en bil idag, vilket vi inget annat än kan vara glada över. Vi har åkt runt halva stockholm och jag har kört. Fastnade i bilköer i två timmar, fyfan ingenting för dampet jag kan jag lova. Var hemma hos Hannas vän Josef och hans son ända tils nu. Jätte mysigt, setat och pratat och kedjerökt. Ungarna har lekt och kollar på mysteriet på greveholm. Förhoppningsvis får vi sovmorgon i morgon, Lejon har lovat mig att jag ska få sova, återstår att se hur det går. i morgon är planen att åka till Badhuset, jag och barnen. Hanna vill inte bada, och jag älskar rutschekanor så vi drar nog till Häggviks badhus. Får se om jag får med mig Jonas eller Josef, kan vara segt att vara där själv.
 
Nu tänkte jag tvinga Gabriel att kolla paradise med mig, missade ju det idag och efter att ha sett tre avsnitt är jag som besatt. Chips och dipp står på matlistan för kvällsmyset också, jag kommer bli fet igen om det fortsätter såhär. Letat lägenhet har jag gjort hela dagen också, dock verkar det se mörkt ut. Jag som ville säga upp min lägenhet den här månaden, det vågar jag ju inte om jag inte med säkerhet har en ny. 
 
Pratat mycket om Sargon idag, det känns både skönt och jobbigt. Får verkligen kämpa emot för att inte tårarna ska spruta ibland. Och jag vet att det är bra att gråta, men för mig är det bara jobbigt. Det är inte direkt så att smärtan har försvunnit när tårarna har torkat. Jag gråter helst i ensamhet. Så sällan som möjligt.
 


Jag och min fina Hanna!
Våran vardag | | Kommentera |
Upp