If tommorrow never comes, would you knew how much I love you.

Inväntar kvällssällskap. Nattis kommer förbi för att snacka skit och kedjeröka. Förra gången slog vi inte ens på tvn. Mysigt. Har hängt upp tvätten och sköljt av disken. Carro ifrågasatte varför jag ska diska? Så jag sket i det. Leon somnade efter en effektiv dag. Vi var förbi Årby en sväng också, självklart är det massor av folk som inte träffat prinsen på ett tag som vill gosa och busa. Sen till Leons "Nana" för att kramas lite med henne också. 
 
Bäddat rent i sängen har jag gjort, så en dusch står ju högt upp på listan. Undra om jag ska springa in och ta den fast Nattis kommer. Vet ju att jag förmodligen inte orkar gå in direkt innan läggdags. Nåväl, vilka ilandsproblem.
 
Leon verkar lite gnällig och småsjuk nu på kvällen så jag blir nog hemma med honom i morgon, innan det är dags för honom att åka iväg. Åh vad jag kommer sakna honom. Helt lycklig var han idag när han fick sitta på "Amo Edmon" moppe. Han är som sin far upp i dagen. Han skulle nog glida runt på moppe heldre än bil än idag.
 
Våran vardag | | Kommentera |
Upp