Bring me up when its all over, when I'm wiser then I'm older.

Har blivit av med min telefon, därav den dåliga uppdateringen nu när jag varit så flitig på sistonde! Så fort jag har fixat en ny så ska jag bli bättre. Känns förövrig som att jag är halvt handikappad utan min iphne. Sinnessjukt egentligen hur mycket en telefon kan göra. Jag hade 2000 bilder i luren som jag aldrig kommer få tillbaka, det svider kan jag lova. Det är bara att tacka mig själv för att jag faktiskt är duktig på att lägga upp på både facebook och instagram.
 
Nåväl,  vad har hänt sen sist? Har umgåtts i maraton med underbara Richard & Hevi. Grillat, badat, solat och bara myst. Haft riktig livskvalite så att säga. Glömt av allt svårt, alla bekymmer som kommer kring den 25:e. Nu börjar dock paniken smyga sig på. Men jag löser det, jag måste lösa det. Att hela världen kretsar kring pengar är fan sjukt. Cash is king. Så är det bara, folk säger att pengar inte är allt. Men det är fan så mycket.
 
Leon somnade i bilen på väg hem för en timme sen, har fått äran att glida mammas audi när hon är iväg på semster. Underbart att ha bil. Har blivit väldigt sena kvällar för lillherrn. Men det är bara mysigt, det är sommar och han har faktiskt semster så då får man göra lite som man vill. Han har varit överlycklig över att det är mörkt ute när han ska sova fast att det är sommar. Jag ligger nerbäddad i sängen och ropar på john blund. Vill somna tidigt idag så jag är pigg och allert i morgon bitti. Strålande sol visar väderrapporten och vi kan inget annat än att vara överlyckliga. Funderar på att hitta något nytt schysst badställe i morgon, det känns lite enformigt att vara i parkenbadet varje dag. Leon dock tycker ju att det är kul att det även finns en lekpark där. Tips på badställen inklusive en lekpark i Eskilstuna?
 
Som sagt, jag blir bättre på uppdatering och bilder när jag skaffat mig en telefon!
 
 
Våran vardag | | Kommentera |
Upp